Sanghimala Travels

wijst je de weg naar het land van avontuur!

 

naar Nepal....

Waarom zou je je reis naar Nepal niet  plannen met iemand, die Nepal door en door kent??
Die in dat land geboren en getogen is?  En die jarenlange ervaring heeft met het reizen  door Nepal.  Manoz Singh  uit Kathmandu  is onze  reis-adviseur in Nepal.
Wij organiseren wonderlijk mooie maar  ook mooie wonderlijke reizen naar dit fascinerende land.

Door bij ons je  reis naar Nepal te bespreken, ben je verzekerd van een unieke vakantie. Wij werken voor individuele reizigers of kleine groepen. Bovendien steun je een goed doel:  de opbrengst komt rechtstreeks ten goede aan de lokale bevolking. Met deze mensen zul je ook veel kontakt hebben. Je zult kennismaken met hun manier van leven.

Neem er even de tijd voor.......Wij hebben geen kant en klare  reisprogramma’s. Je  staat bij ons niet na 15 minuten al weer met een programmaboek buiten. En op onze website kun je niet door één druk op de knop boeken voor een  reis, die toch eigenlijk heel uniek moet zijn.

Je bezoekt (op afspraak) ons Nepalees centrum  De Roos van Pokhara in Alkmaar. Onder het genot van een kop Nepalese thee of koffie, kijken wij wat je wensen zijn. Met behulp van  foto- en filmmateriaal, folders uit Nepal en landkaarten  maken wij dan  samen  een  programma  op maat. Wij werken de reis verder uit. Je krijgt dan het speciaal voor en door jou samengestelde programma thuisgestuurd. Je kunt het dan nog eens rustig bekijken,  met ons overleggen over wijzigingen en dan pas boeken. Wij kunnen de informatie naar wens ook bij je thuis komen geven.


Of het nou een aktieve, of juist ontspannende vakantie wordt,  een reis voor een klein of groot budget,  een paar dagen in een klooster, een motortocht in Nepal,   de wereldkampioen-schappen Paragliding  in Pokhara bezoeken, vogels bestuderen, of  bij een Nepalees boerengezin logeren……. bij Sanghimala  is heel veel mogelijk.


Wij hebben in Nepal onze eigen, betrouwbare gidsen en medewerkers. Ze zijn verzekerd en spreken goed Engels. Voor raften en paragliding  werken wij  met een organisatie die bekend staat om het beste materiaal en de grootste veiligheid. Wij vliegen met Ethihad, Singapore Airlines of Qatar.

“A world to discover .....one earth to preserve”

 

Voor studenten en/of vrijwilligers die in Nederland of Nepal betrokken zijn bij projecten t.b.v. Nepal hebben wij speciale tarieven!
budha air

 

Sanghimala Travels  - een initiatief van Stichting Sanghimala

 

 

NEPAL VOOR WEINIG GELD !!

Voor mensen die gewoon een maandje rust willen in een prettig klimaat
hebben wij  voor de maanden oktober en november een leuke aanbieding:

Voor € 1750,-- verblijf je 4 weken in ons Vagabond Guesthouse in Pokhara.
Inclusief retourvlucht Amsterdam-Kathmandu , 4 overnachtingen in Kathmandu,
vervoer per bus naar Pokhara en terug.

Dit geeft je een mooie kans om op eigen gelegenheid Pokhara en de prachtige
omgeving te verkennen.

Wanneer je ervoor kiest om zelf je ticket te regelen,
kun je dit arrangement al voor € 650,-- boeken.

Per email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

of tel.: 06-44415342